• Gevarieerd aanbod occasions
  • Passend financierings- en verzekeringsaanbod

Over Mechan Next

Mechan Next is hét occasion center voor (jong) gebruikte tractoren in Nederland en België. Zowel online als op locatie in Tiel heeft Mechan Next een ruim gevarieerd aanbod tegen een vaste scherpe prijs met garantie en omruilmogelijkheid. Voor alle tractoren kan Mechan Next een lease of financieringsaanbod aanbieden. Bij Mechan Next kunt u zowel tractoren en landbouwmachines inkopen, huren en verkopen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan ons occasioncenter in Tiel. 
Wilt u echter een specifieke tractor bekijken en/of proefrijden, dan verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.


Diensten

Mechan Next is inkoper, verkoper en verhuurder van (jong) gebruikte tractoren en andere landbouwmachines.

Inkoop

Wilt u uw tractoren verkopen? Mechan Next is inkoper van (jong) gebruikte tractoren en andere landbouwmachines, zoals hakselaars en pick-ups. U kunt u tractor hier aanbieden. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen en bij vergaande interesse een bod doen op uw tractor. Ook is het mogelijk een inruilvoorstel te doen voor uw tractor. Dit kunt u hier doen.

Verkoop

Mechan Next heeft een groot aanbod van (jong) gebruikte tractoren op voorraad. Daarnaast verkopen wij ook andere landbouwmachines, zoals hakselaar en pick-ups. Onze voorraad bestaat met name uit de Agco-merken: Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Bekijk hier onze voorraad en neem vrijblijvend contact met ons op.

Verhuur

Heeft u een tractor of andere landbouwmachine slechts voor een beperkte tijd nodig? Of ligt uw voorkeur simpelweg bij het huren van een tractor? Ook dat is mogelijk! Voor meer informatie over de huurvoorwaarden, neem hier contact op.


Merken

Mechan Next werkt met een uitgebreid dealernetwerk, waardoor wij een breed assortiment aan tractoren kunnen aanbieden. Onze voorraad bestaat met name uit de Agco-merken: Fendt, Massey Ferguson en Valtra.
Naast deze merken, werken we ook met andere topmerken, zoals: John Deere, Claas, New Holland, Case IH, Steyr, Kubota, Deutz-Fahr en McCormick.

Mechan next locatie


Fusie Harvest 4 You

In 2019 zijn de activiteiten van Mechan Next in Boxtel en Harvest 4 You te Veghel samengevoegd. De twee bedrijven zijn fysiek samen, onder eigen naam, verder gegaan vanuit de vestiging aan de Rooseveltlaan 10 in Veghel. Inmiddels is Mechan Next - Harvest 4 You verhuisd naar de Morsestraat 39 in Tiel. Door de samenvoeging is er één locatie waar alle jong gebruikte landbouwmachines zoals tractoren en hakselaars te bekijken zijn. Hiermee kunnen Mechan Next en Harvest 4 You hun klanten beter en sneller van dienst zijn.